Tips voor de behandeling van droog haar

Dond blond is de term om haar te beschrijven dat een tint blond donkerder is dan gewoon of donker haar. Het meest bewonderde en ideale blond wordt vaak maagdelijk haar genoemd, zo zeggen de meeste kapsalons. Als u één van de trotse bezitters van natuurlijk haar bent dan zou u misschien willen overwegen om te beginnen met het wassen van uw haar, want wij kunnen u het kostbare natuurlijke haar teruggeven, waar u naar op zoek bent geweest.

Misschien heb je al van alles geprobeerd om je haar beter te laten samenvallen en er perfecter uit te laten zien als krullend haar, maar niets heeft gewerkt. Als dat zo is, is chemisch behandeld haar misschien uw probleem. Chemisch behandeld haar is zwak en dof en vereist meer verzorging. Misschien moet u professionele verzorging proberen om het te versterken en gladder te maken.

verzorgingsproduct is het belangrijkste wat je moet doen als je haar vervuild is door chemicaliën. Als u zich afvraagt wat u kunt doen, lees dan verder.

Eerst moet je shampoo gebruiken om je haar te ontdoen van de shampoo en alle chemicaliën die het heeft geabsorbeerd. Dit is het belangrijkste gedeelte, want zonder deze stap zal je haar er vettig en glibberig uit gaan zien en uiteindelijk zal het vallen, zoals we allemaal weten, het teken van een slechte dag!

Dan heeft u conditioner nodig om de vacht van het haar na het wassen op te frissen. Omdat het gezond haar is, heeft het extra bescherming nodig en daarom moet u een conditioner kiezen die geschikt is voor uw haartype, of het nu droog, vet, krullend, steil of golvend is. deze tip geeft de kapper vaak mee.

Droog haar heeft een diepe oliebehandeling nodig om het te voeden en tegen uitdroging te beschermen. Het is voorzien van proteïnen en lipiden, die natuurlijke bevochtigingsmiddelen zijn die in staat zijn vocht naar het haar te trekken. Humectanten trekken vocht naar het haar en maken het glanzend en zacht. Lipiden zijn belangrijke bestanddelen van het haar die de sterkte en elasticiteit ervan bepalen. Bijna alle professionals zijn het erover eens dat lipiden de belangrijkste bestanddelen van droog haar zijn.

Hoewel glanzend haar tot het verleden behoort, kan een glansserum nu alle problemen in verband met droog haar oplossen. Het haar moet voor gebruik worden gewassen en gedroogd, en na het drogen moet een glansserum worden aangebracht en ontkroezen. Het haar moet niet alleen worden gladgestreken en getemd, maar het moet ook een snelle oplossing krijgen om klitten en loshangende haren te voorkomen.

staarten moeten in een knot worden gewikkeld of gewoon op een pony worden vastgebonden om te voorkomen dat het haar gaat pluizen en krullen gaat vormen. Krachtig wrijven en zelfs föhnen kan het haar alleen maar ruw en onbehandeld maken.

Andere tips voor de behandeling van droog haar zijn om te voorkomen dat je je haar elke dag wast en om het vochtinbrengende programma na de wasbeurt op te volgen. Voordat u uw haar wast, moet u een leave-in conditioner op het haar aanbrengen om de statische energie te verminderen. De vorming van gespleten haarpunten is onvermijdelijk als u uw haar elke dag föhnt. U kunt ook proberen uw kussensloop om de paar dagen te vervangen om het haar meer voeding te geven. De voedingselementen zullen helpen om de natuurlijke oliën die het haar mist te vervangen.

Met de juiste bescherming en verzorgende haarproducten kunt u uw honger naar mooi haar elke dag stillen.

Lees meer:

Keratine behandeling Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.