Hoe vind je de juiste kapsalon

Een kapper kan in een schoonheids- of kapsalon het haar knippen en het er goed uit laten zien. Helaas heeft niet iedereen het talent of de opleiding. Daarom moet je naar een deskundige kapper gaan. Maar, hoe vind je er een?

Het vinden van de juiste kapper is makkelijk. Vermijd frequente knipbeurten. Hoe vaker u uw haar knipt, hoe meer het haar zal splijten en u gespleten haarpunten zult krijgen. Laat je haar in plaats daarvan vaak knippen bij de eerste knipbeurt.

Laat je haar knippen voor je naar het strand of het zwembad gaat als je van plan bent daar de hele dag door te brengen. Op die manier heeft het haar de kans om te herstellen van de warmte en het chloor.

Probeer het kapsel ’s avonds te doen als je thuis bent. Op deze manier, krijg je het gedaan in een slaapstand.

Wanneer u uw haar wast, zorg er dan voor dat u een zachte shampoo gebruikt. Harde shampoos kunnen het haar en de hoofdhuid beschadigen. De haarschubben zijn ’s nachts op hun sterkst.

Eet een gezond dieet en drink veel water om je haar en lichaam gezond te houden. Als je denkt dat je te weinig eiwitten binnenkrijgt, eet dan vlees, eieren, melk en noten en neem veel fruit en groenten in je dieet op.

U kunt ook naar uw plaatselijke salon gaan om uw kapsel te laten aanpassen. Sommige kappers zijn vertrouwd met het maken van verstelbare vlechten en het creëren van kapsels voor dun en extra lang haar. Deze beroepsgroep is goed vertrouwd met het werken met dun en kort haar, en ze weten hoe ze het tot zijn recht kunnen laten komen. Hetzelfde geldt voor hairstylisten. Zij weten hoe ze vlechten moeten maken die handelbaar zijn en uw haar niet onnodig belasten.

Een andere manier om een vervangende kapper te vinden:

  • e-mail (verwijder de spaties tussen de woorden)
  • Beantwoord het eerste telefoongesprek (onderbreek automatisch gesprek +1/ido)
  • Beantwoord een reeks telefoongesprekken (inclusief automatische gesprekken)

Als je naar de kapper gaat of een opgestoken kapsel krijgt, moet je er rekening mee houden:

  • De locatie van de salon
  • Of je nu wilt of moet wachten op een afspraak
  • Uw haarstijl
  • Als je iets anders of nieuws nodig hebt

Nu u weet wat u wilt, kunt u een afspraak maken voor een opsteekbeurt, knipbeurt of andere behandeling bij de salon van uw keuze.

Eerste keer kappers:

Als u voor de eerste keer naar een salon gaat, vraag dan om een consult. Een consult geeft u de gelegenheid om uw wensen te bespreken, advies in te winnen en de juiste stylist te vinden.

Voordat u naar de salon gaat, bekijk online haarverzorging getuigenissen en artikelen over salons in uw omgeving. U kunt ook onderzoek doen naar salons in uw omgeving op postcode. Als u in New York, New York City of aangrenzende gebieden woont, kunt u gemakkelijk een aantal salons vinden via ihairarchannel.com.

Haarstylisten die in salons werken, moeten echter ook een bepaalde standaard van dienstverlening handhaven. Om deze norm te handhaven, moeten zij elk van hun klanten om de 15 minuten controleren om er zeker van te zijn dat zij nog in de salon zijn en dat hun afspraak is geboekt.

En voor het geval je jezelf in zo’n situatie bevindt, moet je iets begrijpen – een stylist die niet op tijd komt voor de afspraak met zijn klant, krijgt een punt. Soms kunnen boosdoeners koud water direct op je hoofd gieten of erger nog, voor een klant springen als ze al zitten. Op dezelfde manier moeten hairstylisten hun klanten benaderen met een vooraankondiging en een aangename verrassing aan het einde van de dag. Meestal is dit niet echt een haarprobleem maar een zakelijke relatie waarbij een klant verwachtte dat een stylist er op een bepaalde tijd zou zijn.

Terwijl uw stylist uw haar in de spiegel bekijkt, moet u hem ook vragen uit te leggen wat hij met uw haar gaat doen. Het is heel belangrijk dat je je stylist laat weten of je problematisch haar hebt of dat je haar in slechte conditie is – dat zal je stylist zeer helpen zodat hij/zij de juiste actie kan ondernemen. Als u deze dingen niet laat weten, is de kans groot dat uw haar de komende maanden aan veerkracht en dikte zal inboeten. U kunt dus het beste contact opnemen met een gerenommeerd salon en hiervoor een afspraak maken.

Salon klanten werven

Nadat u de juiste salon en stylist hebt gevonden, is de volgende stap het vinden van de beste producten op de markt. Hiervoor kunt u kijken op verschillende salon websites, product boeken en advertenties en onderzoek. U kunt ook beseffen Vergelijkbaar met het kopen van een auto van een gebruikte auto partij, moet u eerst identificeren welk type van salon en stylist te gebruiken. Er zijn verschillende soorten haarstudio’s die verschillende servicegaranties bieden;

Lees meer:

Herenkapper Roosendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.