Hoe installeer je een ladder?

Vouwladder

Voor voorwerpen tot ongeveer 44 inch hoog is onze TKL vouwladder ontworpen voor de meeste klussen. Voor grotere installaties moet u rekening houden met de afmetingen van uw ladder, de hoeveelheid steun die u nodig hebt en de steunen die voor uw toepassing nodig zijn.

Ladders van deze afmetingen kunnen respectievelijk van muur tot muur of van dak tot muur opklapbaar zijn, en zijn ongeveer 20′ lang en ongeveer 5′ breed.

Voor draad-dak installaties, waar de structuur eigenlijk het dak is dan kunt u deze plafond installaties met een ladder of een ligger bevestigen. Dit werkt geweldig als u wat extra bescherming voor uw investering wilt. U kunt ook meerdere lagen hout of metaal onder het hele dak combineren voor een sterkere installatie. Als u onze 4 x 4 ladder gaat gebruiken, dan verwacht u waarschijnlijk veel meer ondersteuning dan dit. U kunt uw CAD tekeningen laten zien op deze plafond installatie helaas.

Zoals u op de foto hierboven kunt zien, kunt u een ladder bevestigen met behulp van platte moeren of moeren met zes richtingen om uw ladder op te pakken. U moet ook aan de ladder trekken om te installeren, dus u brengt uw hand dicht bij de ladder.

Nadat u er eindelijk in geslaagd bent de ladder op te hangen, zult u merken dat het even duurt. Dit is het punt waar de platte moeren tegen de richtmoeren moeten trekken om de ladder serieus te monteren. Dit vergt veel kracht, de jarenlange ervaring van onze productieafdeling, en is waar sommige mensen wat serieuzer aan de slag gaan. Hierboven laten we dus zien hoe u uw rigging apparaat op zijn plaats krijgt en hoe lang het duurt om uw systeem te installeren.

Nu we het toch hebben over het vastzetten van een ladder, is het misschien handig om het ook te hebben over het andere apparaat dat u hiervoor kunt gebruiken – een doos. De laatste foto hierboven toont de doos om uw ladder vast te zetten.

U kunt uw ladder van binnenuit uw gebouw bevestigen. Het voordeel van het gebruik van een doos om uw ladder vast te zetten is dat het minder werk is en sneller begint. Het nadeel is dat uw constructie wordt blootgesteld aan de elementen, wat kan leiden tot een lek in de kist. Het omgekeerde is ook waar, wanneer u een ladder van buitenaf gebruikt. Deze functie is handig wanneer u uw ladder moeilijk op zijn plaats krijgt. Het voordeel is dat u sneller aan de slag kunt, maar het nadeel is dat uw ladder aan de elementen wordt blootgesteld. Uiteraard zijn er momenten waarop u voor een kist moet kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.