Hoe de beste resultaten te krijgen bij Google Ranking

Bovenaan in google

Twee manieren om uw website naar de top van de Google Ranking te krijgen

Er zijn twee soorten Google-strategie:1. Een eenrichtingsstrategie;2. Een aantal inkomende links-strategie.

Een eenrichtingsstrategie houdt in dat u uw populariteit verhoogt door op natuurlijke wijze meer relevante rankings te verwerven. De methode is goed bewezen en heeft veel succes pagina na pagina in Google. Het is een tijdrovende maar zeer waardevolle strategie om de wijsheid van SEO specialisten te combineren met een verstandig uitgezochte zoekwoorden creativiteit uit de 90& beyond menigte van gerichte schrijvers.

Google Traffic Strategy is een solide basis om op te bouwen.

Om het gemakkelijker te maken, kunt u zelfs overwegen een goedkope maar aantrekkelijke domeinnaam te kopen en u vervolgens te concentreren op uw off page strategie. U kunt verder gaan van de on page, want die is net zo belangrijk.

Dit zijn twee strategieën :-

  1. Link Exchange:Getting links van andere websites te wijzen naar de jouwe is een van de snelste manieren om Google ranking voor uw sites te verbeteren. Google zal u een duwtje in de rug geven en uw zoekwoorden evenveel exposure geven op hun back links.U kunt ook bouwen aan uw toekomstige keyword doelen, gewoon door ervoor te zorgen dat uw backlinks op relevante sites staan.
  2. Het bouwen van een profiel van back links: Dit is de belangrijkste stap, en je moet dit leren om uw resultaten in de zoekmachines volledig te maximaliseren en om de concurrenten te verslaan.

Er zijn drie categorieën van back links:1. On page links: deze omvatten uw domein adres, uw zoekwoorden, afbeeldingen.2. Off page links: Dit omvat ankertekst dus bepaal uw ankertekst. Dat is waar uw trefwoord kan worden gevonden, de sites die naar u linken beslissen of ze naar uw site linken of niet.3. Inkomende links van sites die al een hoge Google page rank hebben

In het algemeen echter is het hebben van een goede onpage link strategie en het opbouwen van een inkomende link basis de meest vitale factor voor een hoge ranking op de lange termijn.

Dus, uw tijd is waardevol, net als uw budget. Nou, je moet denken dat het belangrijker is dan beide.

In principe krijgt u een betere score in het geval van het Google Traffic systeem om uw ranking te verhogen. Dit is een goede manier om uw beperkte budget om te zetten in positieve inkomsten.

Het is belangrijk om een dagelijkse of wekelijkse strategie voor optimalisatie voor uw website op te zetten, net zoals het belangrijk is voor elk J. J of home business idee om het werk op regelmatige basis gedaan te krijgen.

Dus, hoeveel geld zou je waard zijn voor jou? Ik zal hier stoppen.

Als een niche bedrijfseigenaar, heb ik een paar honderd dollar geïnvesteerd in dit systeem en ik zie een enorme toename van het verkeer per dag.

Ik behoud een positieve verkeersstroom en een opvallend aantal hoge conversies. Het resultaat is dat ik meer en meer geïnspireerd ben geraakt om een andere niche business te starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.