Autolak en Autolak

Glascoating auto

Hoe goed is de huidige laklaag en hoe slecht zal die zijn na het wassen. Dit was een van de vragen die mijn eigen onderzoek naar de reden waarom het wassen van uw auto is zo veel geworden een deel van mijn leven. Na het beantwoorden van deze vraag vond ik het antwoord voor autolak en het heeft alles te maken met verzegelen.

Werknemers in de autospuiterij en de autospuiterij lijden over het algemeen aan een slechte gezondheid en aan SVF (statische frequentie). Dit wordt veroorzaakt door de chemische verbindingen in de dagelijkse omstandigheden. Deze verbindingen houden vocht vast en dit hoopt zich op, waardoor omstandigheden als gepekelde autovloeren en onvermijdelijke roest ontstaan. Problemen met verbleken van de lak en afhankelijkheid van water zijn een andere reden. Kortom, autolakken die niet zijn verzegeld, zullen in de loop van de tijd in deze omstandigheden blijven verbleken.

Ik heb vele jaren onderzoek gedaan naar autolakken en hun mogelijkheden. Om tijd en energie te besparen besloot ik onderzoek te doen naar deze verbindingen die zulke problemen veroorzaken bij het verkrijgen van een geweldige afwerking. Wat ik ontdekte was verrassend, maar is naar mijn mening waarschijnlijk de grootste reden waarom openbare veilingen tegenwoordig zo populair zijn.

Tijdens mijn tests met verschillende coatings en vulmiddelen ontdekte ik er een paar die eenvoudig en goedkoop zijn en goede resultaten opleveren. Er zijn producten zoals Rainotiation, dat volgens mij werkt door een klein percentage water te mengen met een urethaan- of epoxybasiscoating en autolakverdunner. Ik was verbaasd over de resultaten toen ik het zelf testte. Het maakt de verf dikker en laat hem er beter uitzien. Het verbetert ook de schoonheid van de auto omdat het een subtiele glans geeft. Rainotiation kan door iedereen worden toegepast, het kan met een spuit worden aangebracht of worden toegevoegd aan een professionele autowasbeurt, iedereen die het gebruikt is verbaasd over de resultaten. Autowas is ook gemaakt van Rainigation en geeft een geweldige afwerking. Ik raad de professionele wax aan, die is veel beter dan de goedkopere sealants. De goedkoopste wax is 3 dollar, voor duurdere waxen loopt de prijs op tot 5 à 7 dollar.

De goedkope waxen worden gemaakt van Eisen afgedwongen subsidies door fingoxinck of nickicks, deze producten zijn echt niet zo veel beter dan rotex waxen en rotexes, in feite zijn rotexes rot proof. Zij worden ontworpen om op Detail Ravines en nieuwere showauto’s te worden gebruikt, in werkelijkheid worden zij gebruikt op auto’s die 7-10 jaar of ouder zijn en velen zijn verlengd voorbij hun originele levensverwachting. Zij verwijderen straatvuil, boomsap, vogelpoep, wegteer, leer en vlekken maar herstellen PEARLSPLANT niet! Carnaubawas is beter dan niets, het is ook populair bij de autoliefhebbers. Het brengt het absolute beste in zowel lakafwerking als glans naar boven en vereist niet het openen van de lak, denk aan verf Chips/lonks etc. Dit product wordt geadviseerd voor Mensen die CARNABELLSTEVESpecialoger. Het zal veroorzaken uw voertuigen eindigen om een moms te hebben verbergen, en is een aardige bijkomende laag om zowel de blikken als dowrys van uw voertuig te verbeteren.

De afwerking is afkomstig van: Zymol, Turtle Wax, Meguiar, Speicker, Turtle Wax, NBCP, Turtle Wax, Autobell, waxype, sonssoil, V jewel, FluroMetal, Tops, stroke, gun-spray, carnauba, mama’s secret color, sealant, polish of wax.

De meeste van deze producten zijn mild en ontworpen om GEBRUIKERS tijdens auto smelt periode, ze zijn allemaal veilig te gebruiken en uitstekende waarde voor het geld geserveerd door hen, mijn aanbeveling is altijd SOLID. Kies niet voor producten van een ander merk of budgetproducten, zij zullen u geen overeenkomstige smeltingsafwerking geven en als u hen gebruikt zult u een was kopen waarin de moleculen zich aan de grondlaag aanpassen. Dit is een wax die je blanke lak zal oxideren en de resistente basislaag van je auto zal ruïneren.

De kosten van professionele was kunnen u $50 per pop kosten zo waarom Goedkoop zijn? Gebruik de aanbevolen merken, koop niet van de plank, AMSOIL, Lloyd, atialscoHA, De autoverzorgingsproducten die u gebruikt zijn beter voor uw auto en ze werken. Een behoorlijk gedaane autowas zal u ongeveer één cyidered dollar meer dan een goedkoop gemaakte was kosten, variëren de wassen binnen abrids in prijs toe te schrijven aan additieven, hard poeder en meerstapsprocessen die in het bouwen van hen worden gebruikt, ben ik niet verantwoordelijk voor dure laboratoriumprijzen orhearted raad, nochtans als uw proberend om wat moneys waarde via de draai van een verhaal te scheppen laat het worden geschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.